Novosti

15. listopada 2017.

Objavljen poseban broj o kineskoj inicijativi pojas i cesta

Objavljen je poseban broj (Vol. 23 No. 78) pod naslovom “Kineska inicijativa pojas i cesta, njezin utjecaj na međunarodne odnose i sudjelovanje centralne, istočne i jugoistočne Europe u procesu primjene inicijative”. Broj donosi 9 članaka na ovu važnu i aktualnu temu te je dostupan ovdje. Ovaj je broj bio zajednički projekt s Baltic Journal of […]

25. srpnja 2017.

CIRR indeksiran i u Emerging Sources Citation Index

S brojem 77 (2017) znanstveni časopis Croatian International Relations Review, kojega Institut objavljuje od 1995. godine, bit će indeksiran i u Emerging Sources Citation Index (ESCI). ESCI održava Clarivate Analytics (bivši Thomson Reuters). Uključenje časopisa u ovu prestižnu bazu potvrda je njegove kvalitete te poticaj da nastavimo stremiti prema njegovoj izvrsnosti i vidljivosti. Trenutno 40 […]

19. lipnja 2017.

Objavljen poziv za predaju radova: posebni broj o EU i kulturnoj politici

CIRR sada prima radove za posebni broj “Europska unija i izazovi kulturne politike: kritičke perspektive”. Rok za predaju radova je 12. studeni 2017. Cjelovitom pozivu za predaju radova možete pristupiti ovdje.

29. svibnja 2017.

Objavljen poziv za predaju radova: Posebni broj o energetskom pravu

CIRR sada prima radove za posebni broj o energetskom pravu. Rok za predaju radova je 1. prosinac 2017. Puni poziv za predaju radova nalazi se ovdje.

08. svibnja 2017.

Ponovno otvoren poziv za predaju radova za poseban broj o NATO-u

CIRR sada prima radove za svoj posebni broj posvećen NATO-u. Ovo je ponovno otvoreni poziv s ciljem da se temi sigurnosti posvetimo tokom cijele godine. Cjeloviti poziv možete pronaći ovdje, a rok za predaju radova je 7. srpanj 2017.

27. ožujka 2017.

Poziv za predaju radova za zimski broj 2017.

CIRR sada prima radove za zimski broj 2017. godine. Rok za predaju radova je 21. kolovoz 2017. Punom pozivu možete pristupiti na http://cirr.irmo.hr/hr/poziv-za-predaju-radova/

27. ožujka 2017.

Objavljen novi broj časopisa

Objavljen je novi broj časopisa. Donosimo tri iznimno zanimljiva teksta: Hrvoje Butković piše o direktnoj demokraciji u Hrvatskoj uz komparativnu perspektivu, Veronika Valkovičová analizira Europski institut za spolnu jednakost, a Islam Jusufi kolaps Albanije 1997. godine i njen kasniji razvoj. Slijede prikazi recentnih knjiga Darshana Vigneswarana i Billa Dunna. Individualnim tekstovima možete pristupiti na: http://hrcak.srce.hr/index.php?show=toc&id_broj=14349&lang=hr

26. siječnja 2017.

CIRR od sada i na Twitteru

Dragi prijatelji, CIRR-ova mrežna prisutnost se širi i sada uključuje i Twitter. Kako biste bili informirani o novostima oko časopisa pratite nas na https://twitter.com/CIRR_journal Vidimo se (i) tamo!

08. prosinca 2016.

Rok za predaju radova produljen – poseban CIRR/BJES broj o kineskoj inicijativi pojas i cesta

Obavještavamo Vas kako je rok za predaju radova za poseban broj CIRR-a o kineskoj inicijativi pojas i cesta koji pripremamo u suradnji s Baltic Journal of European Studies (BJES) produljen do 31. prosinca 2016.

11. listopada 2016.

Objavljen CIRR 76!

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo kako je objavljen CIRR ljeto 2016. Donosimo 4 znanstvena rada i 5 prikaza knjiga. Cjelovitom broju možete pristupiti na našoj web-stranici, a pojedinačnim radovima na našoj Hrčak web-stranici. Pojedinačni znanstveni radovi će uskoro biti dostupni i na našoj DeGruyter web-stranici.

Page 1 of 3123

CIRR